neděle 22. dubna 2012

Jaro v plném proudu






Zahradu jsem v posledních dnech trochu zanedbávala, protože mě dostala chřipka. Je však vidět, že si poradila i beze mě a pěkně si kvete a prospívá i bez mého přispění. Ale určitě jí to vynahradím, jenom co budu úplně fit. A taky už se na to moc těším. Přeji všem mým kolegyňkám - zahradnicím amatérkám -  a nejen jim, hezký týden a ať se ve všem pěkně daří.

5 komentářů:

  1. Mno, Pavli, já mít takto "zanedbanou" zahradu, no či už vůbec - zahradu - to bych si výskala. Je to nádhera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Binn, jsem ráda, že se zahrada líbí. Ale nemysli, zanedbaného je fůra, jenom to na těch fotkách tak není vidět.
      pěkný večer,
      Pavla

      Vymazat
  2. Ahoj Pavlo (snad neurazím, když budu tykat). Potěšil mně tvůj komentář u mně na blogu. Ty tady máš krásné jarní fotky. Předpokládám, že to je vaše zahrada. Obdivuji a skláním se před tebou, vím, že je to hodně práce. Já mám teda jenom balkón (a i to mi stačí), ale rodiče mají zahradu, jezírko (kojkapři se časem rozmnožili a počítají je už na stovky), kočky, vlčáka a letos přibudou i slepice (nápad vznikl dlouho před vajíčkovou krizí :-)
    Vím, jak je to fajn, mít babičku s domečkem a zahrádkou, kde můžou vnoučata objevovat kouzelná zákoutí a sledovat, jak pracuje příroda...
    Přeji ti hodně sil do letošní sezóny a budu se zase těšit na shledanou. Soňa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Soni, (tykání mi nevadí, spíš naopak, jsem ráda). Zahrada je opravdu naše, snažím se, aby vypadala, jenom stále bojuji s časem, však co budu povídat. No tedy, myslím, že rodiče mají taky co dělat. Ale přesně, děláme to nejen pro sebe, ale i pro radost těch našich "malošků", kteří si to na zahradě umí užít.
      Měj se moc hezky a děkuji.
      Pavla

      Vymazat
  3. Ahoj Pavlo, máš krásnou zahradu, tak se po chřipce nehoň, odpočívej a klidně jí nech ještě chvilku divočet.
    Hezký týden
    Jana

    OdpovědětVymazat